Bohuslän

Här hittar du alla olika Bohusläns ridklubbar.

Städer

Strömstad

I Strömstad så har vi Björneröds ridcenter. På denna plats så har det bott människor sedan 1500-talet. Och det är även mycket natursköna omgivningar. Här har de tävlingar på regional och lokal nivå. Samt träningar inom hopp och dressyr. De har även lägerverksamhet för både weekend och veckovis.

Priser

Läs mer…

Kungshamn

Sotenäs fältrittklubb har 2 stallbyggnader med totalt 18 boxar, 4 karantänboxar och 6 uteboxar. Ni hittar även en 40 x 60 meter stor paddock samt en till på 20 x 40 meter. Även så har de ett ridhus med cafeteria, klubbrum osv. Deras klubb är öppen för alla och jobbar aktivt för att snart kunna erbjuda pensionärsridning och ridning för funktionshindrade. De har ungefär 150 medlemmar och 10 ridskolehästar. Samt så bildades den här föreningen 1975 och de har ständigt utvecklats under åren.

Priser

Läs mer…

Spekeröd

Stora Höga ridklubb bildades 1979 och har just nu 380 medlemmar, 19 hästar. De har personal som har hög kompetens för att kunna driva ridundervisning. De har även en handikappgrupp. De undervisar grupper från knattenivå upp till grupp 5. De har 6 anställda som hjälper till och driver föreningen. De har en utomhusridbana på 24×64 meter. Ridskolestallet är  210 kvm. Samt så har de 2 privatstall som är lite mindre för 5 hästar. 

Priser

Läs mer…