Gästrikland

Här hittar du alla olika Gästriklands ridklubbar.

Städer

Älvkarleby

Älvkarleby är en ridklubb som är ansluten Svenska Ridsport Förbundet. De har för nuvarande ungefär 300 medlemmar och ungefär 200 av de deltar i ridskoleverksamhet. De har träningsgrupper för både hoppning och dressyr. Deras anläggning ser ut så att de har två stora grusbanor varav en som är upplyst, samt ett ridhus och en stor gräsbana. De har även plats för ett 40-tal hästar.

Priser

Läs mer…

Gävle

Gävles Ponnyklubb startade upp året 1963 och idag så bedriver de ridskoleverksamhet på alla olika nivåer. Deras målsättning är att alla ska ha en meningsfull fritid. De har plats för 40 stycken hästar i sitt stall. De bedriver verksamhet inom både hopp och dressyr träning.

Priser

Läs mer…

Österfärnebo

Den här ridklubben är bildad året 1983 och ligger Österfärnebo. Deras klubb har för nuvarande ungefär 100-110 medlemmar. De bedriver verksamhet för dressyr och hoppning inom alla olika nivåer. Deras anläggningar ser ut så att de har ett ridhus på 20 x 40 meter. Samt två ridbanor på utomhusanläggningen. Måtten på dessa är 40 x 70 meter och 22 x 46 meter.

Priser

Läs mer…