Gotland

Här hittar du alla olika Gotlands ridklubbar.

Städer

Klintehamn

Föreningen bildades 1966 och de har ridhus, huntingbana och utebanor. Som ungdomsmedlem så kan du delta i tävlingar, läger, och andra aktiviteter. De lär ut både hoppning och dressyr. Ungefär 10 dagar per år så är det tävlingsdagar i dressyr och körning för både ridhäst och ponny.

Priser

Läs mer…

Visby

Den här klubben har ett ridhus som är 20×40 meter och ett till som är 20 x 60 meter stort. Samt så har de tre ridbanor. Detta området kallas för Silikaten. De bedriver verksamhet från barn till vuxna och från nivå 1 till nivå 4. Samt även funkisridning, som är för personer med funktionsvariation. Här kan du även delta med din egen häst. Här kan du träna på dressyr, hoppning och markarbete.

Priser

Läs mer…

Havdhems

I den här föreningen så har de en anläggning med ett ridhus som är 20 x 60 meter, samt en dressyrbana på 20 x 60 meter och en hoppbana på 80 x 40 meter. De bedriver verksamhet för både nybörjare och rutinerade inom dressyr, markarbete, WE och hoppning. Även så bildades den här klubben genom sammanslagning av två olika ridklubbar.

Priser

Läs mer…