Södermanland

Här hittar du alla olika Södermanlands ridklubbar.

Städer

Katrineholm

Den här klubben är bildad 1962 i Katrineholm. Det var en grupp som var intresserade av hästar som bildade föreningen. De var mycket fram o tillbaks i början när de startade klubben och de flyttade runt en hel del till olika platser. Även från 2005 till 2009 så kunde man gå en häst linje på gymnasiet.

Priser

Läs mer…

Södertälje

Södertäljes ridklubb har en stor utebana och några hagar. Utöver de så har de två stora ridhus som har fibersand som underlag. De driver en ridskola, träningar, tävlingar och även uthyrning av stallplatser osv. Den här föreningen har ungefär 800 medlemmar. De har både ridskoleryttare och en del licensierade tävlingsryttare. De har ett 30-tal hästar som kan användas av ridskoleryttarna. Deras vision är att utmana, utforska och utvecklas.

Priser

Läs mer…

Eskilstuna

Eskilstunas förening har 900 medlemmar och gör dem till Södermanlands största ryttarförening. De har två olika anläggningar som de driver ridskola på. Ekeby som har ponnysar och Vilsta som har hästar. De ligger både i centrala Eskilstuna. De har välutbildade instruktörer och de håller hög kvalité. Även så finns det specialverksamheter för funktionshindrade och för högstadie och gymnasie elever så finns det rid klasser. Föreningen har även stor erfarenhet av tävlingar inom både hoppning, dressyr och körning.

Priser

Läs mer…