Västmanland

Här hittar du alla olika Västmanlands ridklubbar.

Städer

Västerås

Stora Ekebys ridklubb ligger en liten bit utanför Västerås och ligger väldigt nära Mälaren. Det påstås till och med att Carl von Linné har bott på den stora gården. Ridklubben bildades dock 1969 och det började med släkt och vänner som använda sig av den. De har över 80 000 besök per år och mer än hälften är för hästarnas skull. De har välutbildad personal och ungefär 50 stallplatser, 2 ridhus och runt 800st är medlemmar där.

Priser

Läs mer…

Kungsör

Kungsörs ridklubb har en anläggning som har en stor ridbana, samt en liten. Sedan så har de ridhuset där de har café och toalett. Deras ridande är mellan åldern 4 och 65+ år. De strävar mycket efter att alla ridande ska ha likvärdig kunskap. De har öppet 7 dagar i veckan och på tisdagar och lördagar så har de knatteridning.

Priser

Läs mer…

Hallstahammar

Hark’s ridklubb har stort utbud av aktiviteter, kurser och ridning. Alla grupper finns för alla olika nivåer och åldrar. Grupperna har ca 9-11 elever. Man använder sig av ett varierat schema som innehåller hoppning, markarbete, uteritter och dressyr. Alla som är med i någon av deras ridklubbar har tillgång att tävla med ridskolans hästar. Deras anläggning har 2 ridhus, en utomhusbana, ett stall med 53 boxar. 

Priser

Läs mer…